Om oss

Lauritsen Gjerdefabrikk AS – En av landets eldste bedrifter innen faget.

Lauritsen Gjerdefabrikk AS har eksistert i generasjoner. Vi har opparbeidet oss solide rutiner og et godt rykte med våre kvalitetsprodukter. Med mange fornøyde og faste kunder, går våre ansatte på jobb med et ønske om å gjøre samfunn og verdier så trygge og sikrede som mulig. – enten det innebærer å montere en grind, en port, et gjerde eller en veibom.

I møtet med oss skal du forvente høy kompetanse, trygghet og stabilitet, til fornuftige priser. Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe dere med fysisk sikring. Vi leverer og monterer gjerder, elektriske porter, elektriske veibommer, hev- og senk pullerter, entresperrer, rotasjonsporter og annen adgangskontroll.

Alt innen sikring – vi skreddersyr løsningen for deg

Lauritsen Gjerdefabrikk AS er Norges største produsent av flettverk, netting og gjerdemateriell, i tillegg til en stor stab med dyktige gjerdemontører innen områdesikring. Vi sikrer alt fra småbedrifter, barnehager og private boliger til store industrivirksomheter, offentlig sektor samt bygg og anleggsbransjen.

Vi leverer alt fra en stor standard produktportefølje til kundetilpassede sikkerhetsløsninger på Østlandet. Som landets største produsent har vi ekstra god kompetanse og muligheter. Våre ansatte arbeider for å kunne tilby god kvalitet, bred kompetanse og et høyt servicenivå. Vi leverer et bredt spekter av områdesikring og adgangskontroll-løsninger til en rekke ulike bedrifter og virksomheter i offentlig og privat sektor. Vi leverer gjerne kundetilpassede løsninger.Stolt historie – fremtidsrettede løsninger

Bedriften vår har over 105 års historie, med etablering allerede i 1915, den gang i Tønsberg i Vestfold. Idag har vi produksjon, lager og logistikk på Borgeskogen i Sandefjord kommune. Våre ansatte har høy og variert kunnskap innen områdesikring, og kan bistå med alt fra prosjektering til produksjon, montering og reparasjoner.

Som en del av konsernet Garda Sikring har vi et faglig sterkt nettverk i ryggen, gunstige leverandøravtaler og kort vei fra lager til levering. Samtidig som vi er en del av et konsern, er vi også en bedrift med lange lokale tradisjoner og svært god lokalkjennskap.

Sikring med stor valgfrihet og egen serviceavdeling i hjertet av Vestfold

Lauritsen Gjerdefabrikk AS installerer adgangskontrollsystemer som bommer, porter, entresperrer, bommer og rotasjonsporter for personell i flere prisklasser og variasjoner. Med et godt utstyrt lokalt lager kan vi også levere reservedeler og oppgraderinger på fjernkontroller, trafikklys, kodetastatur m.m. med kort leveringstid.

Som kunde av oss skal du være helt sikker på at du får kompetansen, riktig pris og monteringen som skal til for at du og ditt selskap er trygge. Ta gjerne kontakt med oss.