Vern om dine verdier
Lauritsen Gjerdefabrikk har i over 100 år dannet spisskompetanse innen fagfeltet områdesikring. Vi har et bredt spekter av produkter og kan hjelpe deg med å sikre industri eller villa til ønsket sikkerhetsnivå, uten at det begrenser friheten. Vi har solid erfaring med prosjektering, planlegging og gjennomføring av prosjekter av ulike arter og størrelser. Vi har også kompetanse innen støysikring og portautomatikk.

 

Produksjon
Lauritsen Gjerdefabrikk er Norges største og eneste produsent av flettverk og hakkespettnetting. Vi kan tilby flettverk helt ned i maskevidde 12,5 mm.

 

Historie
Lauritsen Gjerdefabrikk & Mekanisk Verksted ble stiftet i Tollbodgaten 20 i 1915. Rangvald Lauritsen, bedriftens grunnlegger, kjøpte den første maskinen for flettverksproduksjon i midten av 1920-årene. Maskinen var laget av Wafios Maschinenfabrik.

 

På 50-tallet ble fabrikken flyttet til Stensarmen og deretter til Stokke i 2010. Det var et 4. generasjonsskifte i 2007 hvor fabrikken endret navn til Lauritsen Gjerdefabrikk AS. I dag inngår Lauritsen Gjerdefabrikk i konsernet Garda Sikring som er Norges største og eneste nasjonale aktør innen vår bansje.

  • Garda Sikring ble etablert i 2017, da en rekke lokale selskaper slo seg sammen, og dannet Norges ledende aktør innen vei-, anlegg-, område- og objektsikring.
  • Konsernet består av åtte selskaper med lang fartstid og svært høy kompetanse. Til sammen leverer vi til hele landet.
  • Konsernet har i dag ca. 160 ansatte
  • Ledende innenfor sikring av industrianlegg, bygg- og anlegg, forsvars- anlegg, flyplasser, havner, idrettsanlegg, barnehager og private eiendommer.
  • Norges største produsent av flettverk til gjerder
Kom i kontakt med ossher...